Food + Art

mei
27

Op zaterdag 27 mei organiseert het Stedelijk Feestcomité Harelbeke voor de eerste keer een “Art- & Foodtruck Markt” om en rond het Stadspark en het Stationsplein.

  • Je tekent, boetseert, beeldhouwt, schildert, fotografeert of oefent een kunstambacht uit?
  • Je zingt, speelt, danst, brengt poëzie of theater, je speelt in een akoestische of semi- akoestische band?
  • Je kunt iets én je wil dit eens laten zien of horen aan de mensen? 

Dan is de Art-markt voor jouw een uitstekende gelegenheid om je talent aan het brede publiek te tonen.  Leeftijd en niveau zijn dit keer van minder belang, zolang het gebrachte maar authentiek is!

Het stadspark wordt omgetoverd tot een “Place du Tertre d’Harlebeke” waar de gezellige ambiance doorspekt wordt met kunstenaars, muzikanten, performers, hapjes en drankjes!

Kortom een smeltkroes voor creatieve talenten!

Op hetzelfde moment zal er in de Stationsstraat een Foodtruck festival doorgaan en staat op het Stationsplein de Hemelvaart Foor deze kruisbestuiving zal ongetwijfeld voor veel publieke belangstelling zorgen.

Inschrijving ten laatste tegen 30 april bij feestcomité@harelbeke.be, jouw deelname is definitief na overschrijving van de waarborg van € 50.00 op rekening BE08 0682 4446 7713 van het Stedelijk Feestcomité Harelbeke.  De waarborg wordt volledig terug betaald na correcte deelname en opruiming van de standplaats, deelnemers die enkel een verkoopstand hebben krijgen € 25.00 terug.

De plaatsen worden voorzien in units van 3x3 meter, met een maximum van 2 units per deelnemer of deelnemende vereniging.  Eventuele tent voor jouw stand dient zelf voorzien te worden, er wordt wel mogelijkheid om elektriciteit aan te sluiten voorzien.

Voor de performers en muzikanten staat er een podium van 3x6m ter beschikking, de tijdsindeling wordt door de organisatoren voorzien naar gelang het aantal deelnemers.

Meer info op 0475635942

Stedelijk Feestcomité

Stad Harelbeke

Aangemaakt op: 08/02/2017

Reactie toevoegen