Deskundige cultuurcommunicatie (B1-B3)

Gepubliceerd op Dinsdag 15 september 2020
15 september 202001 oktober 2020

Functie

Harelbeke heeft als organisatie koers gezet richting extern, open, flexibele en innovatieve organisatie. Wij dragen waarden als ‘vertrouwen’, ‘collegialiteit’, ‘klantgerichtheid’ en ‘ondernemerschap’ dan ook uit in onze dienstverlening en onderlinge samenwerking.

CC het SPOOR ontwikkelt hierbinnen een actueel podiumaanbod, versterkt het lokale culturele weefsel en wil de cultuurparticipatie verbreden.

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om ons te versterken.

Als deskundige binnen de culturele dienst ligt je focus op de communicatie en publiekswerking. Je werkt creatieve acties uit om tot een verbreding en verdieping van de cultuurparticipatie te komen. Hiervoor werk je jouw zotte ideeën uit tot en doelgroepgerichte communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de externe communicatie van het cultuurcentrum, coördineert de mediaplanning en de vormgeving van onze communicatie. Je zoekt naar kruisbestuivingen met kansengroepen en werkt hiervoor creatieve acties uit.

Je zoekt naar originele formules en campagnes om CC het SPOOR en onze activiteiten te promoten bij een zo ruim mogelijk publiek.

Enige ervaring in de sector kan een meerwaarde betekenen. (geen must)

Meer info? 

Lees in deze infobrochure alle info na 

Solliciteren? 

Solliciteren kan tot en met 1 oktober 2020 via sarah.vandenbroucke@vdl.be