Denk mee over site De Mol

Gepubliceerd op Maandag 13 juli 2020
11 februari 2021
site de mol - heropgefrist

Site De Mol wordt in de toekomst dé plek voor jeugd, sport en onze nieuwe feestzaal. We starten met de opmaak van een ruimtelijk uitvoeringsplan. Wil jij als (toekomstige) gebruiker mee denken over de inrichting van deze site? 

Kick-off op 25 augustus 2020

We trapten het project af eind augustus 2020 met avond op de site zelf, een wandeling en de mogelijkheid om als eerste de digitale enquête in te vullen. 

Digitale enquête

We polsten in een digitale enquête naar je ervaringen met het gebruik van de sportinfrastructuur op site De Mol, het gebruik van de jeugdsite of de feestzaal van CC het SPOOR. 

De resultaten van deze enquête vind je op www.harelbeke.be/herinrichting-site-de-mol.

Doelstellingen voor de toekomstige site De Mol

Participatiemoment op 11 februari 2021

Na het verzamelen van de antwoorden op de digitale enquête, het afhandelen van de bilaterale gesprekken met de nauw betrokkenen die zich vestigen op de huidige site en een interne oefening met de vrijetijdsdiensten die naar de site verhuizen konden we de analysefase afsluiten. 

We interpreteerden alle input die doorkregen en zetten deze om in doelstellingen, onderverdeeld in thema's:

  • bebouwing en open ruimte
  • gebruik en toegankelijkheid
  • beleving
  • mobiliteit en parkeren

Deze doelstellingen worden gelanceerd op donderdagavond 11 februari 2021 om 19.30 uur via een digitaal participatiemoment. 

Wil je er graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar rup@harelbeke.be om je in te schrijven. Na je inschrijving krijg je een digitaal vergaderverzoek waarmee je op het aangegeven tijdstip kan inloggen.

Schrijf je in

Bekijk het onderstaande filmpje om de bedoeling van het project te bekijken.