Denk mee na over Stasegem, Hulste en Bavikhove

Gepubliceerd op woensdag 07 juli 2021
24 augustus 202126 augustus 2021
Hallo Harelbeke affiche

Een nieuwe editie van Hallo Harelbeke

In augustus 2019 hadden we een eerste editie van Hallo Harelbeke, waar enkele superleuke participatieve projecten uit voortvloeiden. Er was een groepsaankoop bakfietsen, er werd een werkgroep rond geveltuinen opgericht en het betekende de start van een werkgroep over veilige schoolomgevingen. Je vindt er alles over op de pagina van Hallo Harelbeke. Jezelf opgeven voor één van deze werkgroepen kan trouwens ook steeds op hallo@harelbeke.be.

24, 25 en 26 augustus 2021

Deze keer gaan we concreet aan de slag in de deelgemeenten, waar we per deelgemeente een specifieke plek onder handen nemen. Door middel van kleine en middelgrote ingrepen willen we er leuke plekken van maken die iets kunnen betekenen voor de buurtbewoners, toeristen en/of lokale handel. 

Inschrijven

Heb je interesse om mee te denken over één of meerdere van deze locaties? Schrijf je dan snel in via hallo@harelbeke.be.

We spreken telkens af om 19.30 uur op de locatie die we willen omvormen, om 20 uur spreken we af in een nabijgelegen zaal om met de brainstorm van start te gaan (respectievelijk De Zuiderkouter op 24 augustus, de Rijstpekker op 25 augustus en De Torengalm op 26 augustus).

Inschrijven