Nieuws - meest recent

dec
11
jan
03

Opgelet, tijdens de eindejaarsperiode heeft het recyclagepark andere openingsuren:

 

Maandag 24 december: betalende en niet-betalende deel gesloten om 16.45 uur / ronde van 25 december (uit zone 2) wordt opgehaald

Dinsdag 25 december: betalende en niet-betalende deel gesloten

Woensdag 26 december: niet-betalend deel gesloten

Maandag 31 december: betalende en niet-betalende deel gesloten om 16.45 uur / ronde van 1 januari (uit zone 2) wordt opgehaald

Ben jij een sportkampioen?

Sportkampioenen groot en klein zullen in 2019 weer in de bloemetjes gezet worden. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig!

Waterwegbeheerder De Vlaamse Waterweg heeft een nieuwe website voor het Europees gesubsidieerde binnenvaartproject Seine Schelde Vlaanderen. Je kan uiteraard nog steeds terecht op www.seineschelde.be, maar je zal zien dat de website een volledig nieuwe look en extra functies gekregen heeft. Voortaan vind je hier alle informatie terug over de ruimere context en de verschillende onderdelen van het project.

Op 8 september 2017 nam de Vlaamse Regering de startbeslissing voor het complex project dat de mogelijkheden onderzoekt om het kanaal Bossuit-Kortrijk geschikt te maken voor grotere schepen. Voor dit planningsproces wordt de nieuwe procesaanpak voor 'complexe projecten' toegepast.

Een pasfoto voor een identiteits- of reisdocument is onderworpen aan strenge voorwaarden. Wanneer je nieuwe documenten nodig hebt, schenk dan voldoende aandacht aan je pasfoto.

Het laatste nummer van hblad december staat online. In dit nummer kom je meer te weten over onder andere de musical The Wiz, het sportaanbod van het voorjaar 2019 en het huldeconcert van Roland Coryn. Daarnaast komen nog heel wat andere activiteiten aan bod. Klik hier  voor het hblad in magazinevorm en hier om het als pdf-bestand te bekijken.