Bedrijventerrein Harelbeke Zuid - nieuwe fase augustus 2020

Gepubliceerd op Dinsdag 11 augustus 2020
10 augustus 2020
foto wegenwerken

Update 10/08/2020
Vanaf 10 augustus 2020 gaan de werken in de Venetiëlaan (kant firma Lano) verder. De omleiding blijft Boerderijstraat-Spoorwegstraat-Harlemboislaan.
Vanaf 17 augustus 2020 starten de werken in de Politieke Gevangenenstraat tussen de Venetiëlaan en de Hallestraat. De omleiding is via de Spinnerijstraat en de Hallestraat.
Bewoners van de Politieke Gevangenenstraat en de zijstraten in dit stuk worden door de aannemer op de hoogte gehouden.
Binnenkort wordt de tijdelijke situatie aan de brug naar de Hoevestraat ook weer aangepast. De Hoevestraat is niet meer bruikbaar voor vrachtwagens, zoals vóór de werken is daar terug een tonnageverbod.
Omleidingen bedrijventerrein augustus 2020
-----------
De werken in het bedrijventerrein Harelbeke Zuid starten een volgende fase. De gele markeringen (zie foto 1) zijn straten die afgewerkt zijn (Venetiëlaan, Boerderijstraat, Spinnerijstraat, Steentje en Spoorwegstraat) en open zijn voor het verkeer. De rode arcering en lijnen zijn de locaties waar vanaf 6 juli 2020 gewerkt zal worden.
Foto 1

Het kruispunt Spinnerijstraat – Venetiëlaan wordt in de loop van maandag 6 juli 2020 terug opengesteld.

In de Schaapsdries (zie foto 2: eerste zijstraat van Politieke Gevangenenstraat) wordt er vanaf 6 juli 2020 gewerkt in het begin van de straat. De straat is niet toegankelijk voor voertuigen aangezien de bouwput de breedte heeft van de volledige straat. De Schaapsdries is doodlopend en te voet bereikbaar komende van de Politieke Gevangenenstraat en van de Stijn Streuvelsstraat (zie blauwe lijnen op foto 2). De werken duren maximaal twee weken. Daarna wordt er tijdelijk herstel voorzien voor het bouwverlof.
Foto 2