Asfaltwerken Brugsestraat Hulste - 14/05 - 08/06/2018

OPGELET WIJZIGING: ZIE MARKERING HIERONDER IN VETJES

Periode van 14/05/2018 tot 08/06/2018

Waar kan je hinder verwachten?

  • De rijweg wordt volledig afgesloten, maar niet voor de volledige periode

  • Parkeerstrook 

Wat zijn de gevolgen?

  • Omleiding in beide richtingen

  • Afsluiten van de volledige rijweg

  • Fietsers hebben doorgang via omleiding

  • Handelaars zijn bereikbaar

  • Parkeerplaatsen zijn onbereikbaar

  • Voetgangers hebben doorgang 

Zie ook: https://www.hinderinkaart.be/detail/3400165 

Extra info voor de bewoners 

Dinsdag 8 tot en met 9 mei: lijnelementen in Vrijlegemstraat: deze straat wordt afgesloten voor het verkeer. 

Maandag 14 tot en met woensdag 16 mei: affrezen met hinder door machines en vrachtwagens: enkel plaatselijk verkeer en GEEN doorgaand verkeer in alle straten. 

Donderdag 17 tot en met vrijdag 18 mei: kleine, plaatselijke voorbereidingen met weinig hinder door klein materieel: doorgaand verkeer met snelheidsbeperking mogelijk in alle straten. 

Er wordt niet gewerkt op maandag 21 mei (pinkstermaandag): vanaf die dag worden alle data een dag opgeschoven.
Maandag 21 tot en met dinsdag 22 mei: asfalteren zijstraten Vrijlegemstraat en stukje Blauwhuisstraat: doorgaand verkeer Brugsestraat mogelijk met snelheidsbeperking met mogelijk hinder bij verhuis materieel en vrachtwagens. Dit wordt dus dinsdag 22 en woensdag 23 mei.

Woensdag 23 tot en met donderdag 24 mei: asfalteren Brugsestraat: deze straat wordt afgesloten voor het verkeer. Dit wordt donderdag 24 en vrijdag 25 mei.

Vanaf maandag 28 mei: putdeksels op niveau brengen met rondom hinder: doorgaand verkeer met snelheidsbeperking mogelijk in alle straten. Dit wordt dinsdag 29 mei.

Opgelet: planning van asfaltwerken is afhankelijk van de weersomstandigheden. 

Contact aannemer: 

Nv De Vriese: 051 748 282 

Werfleider: 0496 286 006

 

 

 

Aangemaakt op: 07/05/2018

Reactie toevoegen

Reacties

Het is schandalig wat jullie communicatie en signalisatie betreft. Als bewoner van de Brugsestraat 73 en handelaar in verhuur van licht - en geluid materiaal ben ik elke keer dat we onze voertuigen nodig hebben verplicht om minimum 20 minuten te voet te gaan om deze te bereiken en evenveel tijd om terug te voet thuis te geraken. In de omliggende straten is er praktisch geen extra mogelijkheid om onze voertuigen te parkeren. Pas op 9 mei krijgen we en onnozel blaadje in de bus gestopt van de aannemer. Op jullie website van Harelbeke Die trouwens pas op 7 mei werd gepubliceerd, staat er niets concreet vermeld waar en wanneer de weken in de zijstraten zullen doorgaan. Dus parkeren in deze zijstraten is ook uit den boze. Om stemmen te ronselen gaat in dit verkiezingsjaar toch anders moeten bestuurd worden hoor. En wat als je met een kleinkind van amper één jaar en een tweede van amper drie jaar oud om twintig munten te voet af te leggen bij ophalen van school??? Kortom gezegd ....jullie beleid trekt hier op niets!!! Wat als we toevallig met vakantie waren en van niets wisten bij het vertrek??? Wegslepen en NOGMAALS kosten en betalen!!! DOE ER IETS AAN !!!