Tiener 2daagses

Tiener 2daagse 1

Voor wie?

Voor tieners van 12 tem 15 jaar wordt een apart aanbod aan uitdagende, stoere, spectaculaire en megatoffe 2daagses (zonder overnachting) uitgewerkt.

Deze 2daagses zijn een combinatie van daguitstappen, workshops en eigen activiteiten.

Inschrijven kan pas vanaf woensdag 12 januari 2022 om 18u via de webshop of op de Jeugddienst zelf.

Tiener 2 daagses 2022

Avontuurlijk natuurljk

Dinsdag 12 april en woensdag 13 april 

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Let's do this!

Maandag 18 juli en dinsdag 19 juli

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

Windkracht 10

Donderdag 18 augustus en vrijdag 19 augustus 

Jeugdcentrum TSAS, Harelbeke

 

Tiener 2daagse 2

Praktisch

Het begin en einde van de activiteiten varieert per activiteit.

De prijs voor een top tweedaagse is 60 €. Hiervoor krijg je super uitdagende activiteiten, een uitstap, drankjes, een tienuurtje en een vieruurtje.

Vergeet zeker je picknick niet.

Inschrijven en betalen voor een 2daagse

Inschrijven voor een tiener 2 daagse kan online via de webshop of op de Jeugddienst.

Inloggen doe je met de naam van de deelnemende tiener. Je kan ook inloggen op je eigen account en je kinderen koppelen via de gezinsrelaties, op deze manier kan je meerdere kinderen tegelijkertijd inschrijven.

Heb je je kind in het verleden al ingeschreven voor een activiteit via de webshop, dan kan je inloggen met de gebruikersnaam en paswoord. Ben je het paswoord vergeten? Dan kan je op de startpagina van de webshop klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een mailtje en dan kan je een nieuw paswoord opgeven.

Heb je je kind nog nooit ingeschreven via de webshop, neem dan contact op met de Jeugddienst of Sportdienst zodat de account actief is op het moment dat je wil inschrijven.

Via de webshop schrijf je je tiener in voor de 2daagses en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de 2daagses is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inscrhijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

Inschrijven voor de tweedaagses kan vanaf woensdag 13 januari 2021 vanaf 18u. Heb je geen computer of internet ter beschikking? Dan ben je die vrijdag tussen 18u en 20u welkom op de Jeugddienst. We helpen je graag op weg! (uiteraard kunt u ook altijd tijdens de openingsuren op de Jeugddienst terecht)

Uitpas

Met de UiTPAS naar tiener 2daagses

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen tijdens tiener 2daagses!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Vakantiekriebels 2022

Het volledige vakantieaanbod voor 2022 kan je vanaf eind december terugvinden in onze vakantiebrochure.

Foto's

Na elke tiener 2daagse bezorgen we per mail een link met alle foto's van deze 2daagse.

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: jeugd@harelbeke.be