Vacature Toeleider in diversiteit (C1-C3)

Gepubliceerd op Dinsdag 02 februari 2021
02 februari 202114 maart 2021

Harelbeke heeft als organisatie koers gezet richting extern, open, flexibele en innovatieve organisatie. Wij dragen waarden als ‘vertrouwen’, ‘collegialiteit’, ‘klantgerichtheid’ en ‘ondernemerschap’ dan ook uit in onze dienstverlening en onderlinge samenwerking.

Soms is het voor mensen van buitenlandse herkomst moeilijk om de weg te vinden en om te weten waar ze naartoe kunnen met hun vragen en problemen. Daarom zoeken de stad Harelbeke een (m/v/x). 
 

Functie

Je maakt de brug tussen mensen van buitenlandse herkomst en de diensten en organisaties in Harelbeke. Jij zorgt ervoor  dat mensen van buitenlandse herkomst toegang hebben tot de hulp- en dienstverlening waar ze recht op hebben en een antwoord krijgen op de grote en kleine vragen die ze hebben. Je toont de hulpvragers de weg, zowel online, in documenten of door letterlijk mee op stap te gaan naar de verschillende diensten en organisaties in de stad. (bijv. loketten in het stadhuis en het huis van welzijn, scholen, projecten, (vrijetijds)organisaties en andere partners.
 

Profiel

Een diploma is niet noodzakelijk, je hebt wel voldoende ervaring en/of voeling met het werken met mensen van buitenlandse herkomst. Je hebt bij voorkeur een netwerk van mensen van buitenlandse herkomst. Je talenkennis (Arabisch, Frans, Engels) is een bijkomende troef. Je kan zelfstandig werken en legt gemakkelijk contacten met de doelgroep. Je kan goed luisteren en hebt respect voor andere meningen, religies, opvattingen,…

Profiel

  • Schriftelijke proef: 29 maart 2021
  • Mondelinge proef: 29 maart 2021

Lees alle info na in de infobrochure

Aanbod

  • Een contract van onbepaalde duur van 0.2 VTE (7u36)
  • Het bruto aanvangsloon op maandbasis volgens de wettelijke barema’s voor een prestatiebreuk van 0.2 VTE bedraagt bruto: €403.62, met 12 jaar anciënniteit: €506.63.
  • Extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, enz.

 

Interesse?

Solliciteren kan tot en met 14 maart.

Solliciteer hier