Vacature tijdelijk maatschappelijk werker

Gepubliceerd op Vrijdag 07 mei 2021
HvW_vacature_maatschappelijk_werker_collega

Harelbeke heeft als organisatie koers gezet richting extern, open, flexibele en innovatieve organisatie. Wij dragen waarden als ‘vertrouwen’, ‘collegialiteit’, ‘klantgerichtheid’ en ‘ondernemerschap’ dan ook uit in onze dienstverlening en onderlinge samenwerking. We zoeken een enthousiaste collega om het team van de sociale dienst Harelbeke te versterken, dit binnen het Huis van Welzijn.

Functie

Je verzekert het recht op maatschappelijke dienstverlening aan de inwoners van Harelbeke zodat zij een leven kunnen leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid. Je helpt hen bij het bieden van de nodige ondersteuning en begeleiding op financieel, relationeel, familiaal,… vlak. Je werkt binnen de krijtlijnen van de relevante wetgeving en werkt in nauw overleg samen met collega’s op de sociale dienst.

 

Je profiel

Je basishouding stemt overeen met de missie, visie en waarden van het Huis van Welzijn Harelbeke. Je stelt het welbevinden van de cliënt voorop en kan eventueel terugblikken op enige ervaring.

Je bent houder van een bachelor diploma maatschappelijk werk of het diploma in de sociale gezondheidszorg of daarmee gelijkgesteld.

 

Aanbod

We bieden jou een boeiende job in een aangename werksfeer met een aantrekkelijk loon conform de barema’s. Het betreft een tijdelijke voltijdse job in contractueel verband.

Er zijn tal van mogelijkheden tot het volgen van vorming. Het bruto startloon is voor een voltijdse functie € 2389,8.

Functierelevante beroepservaring kan worden meegenomen. We bieden ook extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

 

Solliciteren?

Solliciteer hier