Vacature maatschappelijk werker

Gepubliceerd op vrijdag 07 mei 2021
07 mei 202124 juni 2021
HvW_vacature_maatschappelijk_werker

Harelbeke heeft als organisatie koers gezet richting extern, open, flexibele en innovatieve organisatie. Wij dragen waarden als ‘vertrouwen’, ‘collegialiteit’, ‘klantgerichtheid’ en ‘ondernemerschap’ dan ook uit in onze dienstverlening en onderlinge samenwerking. We zoeken een enthousiaste collega om het team van de sociale dienst Harelbeke te versterken, dit binnen het Huis van Welzijn.

Functie

Je verzekert het recht op maatschappelijke dienstverlening aan de inwoners van Harelbeke zodat zij een leven kunnen leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid. Je helpt hen bij het bieden van de nodige ondersteuning en begeleiding op financieel, relationeel, familiaal,… vlak. Je werkt binnen de krijtlijnen van de relevante wetgeving en werkt in nauw overleg samen met collega’s op de sociale dienst.

 

Je profiel

Je bent houder van een diploma maatschappelijk werk. Enige ervaring in de sector kan een meerwaarde betekenen. Het is geen must.

 

Aanbod

We bieden jou een boeiende job in een aangename werksfeer met een aantrekkelijk loon conform de barema’s. Het betreft een voltijdse job in contractueel verband
Lees alle info na in de inlichtingenbrochure

Solliciteren?

Solliciteren kan tot en met 23 juni 2021.

Solliciteer hier