Vacature deskundige welzijn domein gezin & kind en stedelijke buitenschoolse kinderopvang

Gepubliceerd op Vrijdag 12 februari 2021

Functie

Versterk jij het Huis van Welzijn met jouw talent?
We zijn dringend op zoek naar een nieuwe deskundige welzijn voor het domein gezin & kind en buitenschoolse kinderopvang.

 We zijn op zoek naar een gedreven, ondernemend, enthousiast en warm persoon! Wil jij tijdelijk deel uitmaken van het welzijnsbeleid van stad Harelbeke? Dan is dit misschien wel je kans.  Je staat bij deze functie in voor diverse welzijnsthema’s van de stad zoals bijvoorbeeld gezinsbeleid, gezondheidsbeleid, kinderopvang, … Je vormt mee een visie over deze thema’s en geeft beleidsmatige insteken. Je staat in voor de uitbouw van het Huis van het Kind in samenwerking met de partners.  Je ondersteunt & begeleidt diverse adviesraden en bouwt verder het educatief aanbod uit over deze thema’s in samenspraak met het middenveld.  Je coördineert de buitenschoolse kinderopvang voor de stedelijke basisscholen. Samen met je team medewerkers streef je naar een kwalitatief opvangaanbod!
 

Je profiel

Je basishouding stemt overeen met de missie, visie en waarden van het Huis van Welzijn Harelbeke. Je kan zelfstandig en op een efficiënte manier kwalitatief werk afleveren. Je kan eventueel terugblikken op enige ervaring.  Je bent houder van een bachelor in de sociale sector of daarmee gelijkgesteld.
 

Aanbod

We bieden jou een boeiende job in een aangename werksfeer met een aantrekkelijk loon conform de barema’s. Het betreft een tijdelijke, voltijdse job in contractueel verband. Het betreft een tijdelijke opdracht van 6 maanden die mogelijks verlengd kan worden.

Loon:

  • Bruto aanvangsloon op maandbasis volgens de wettelijke barema’s (B1-B3):
  • Aanvangsbrutowedde: €2486,38/maand
  • Met ervaring: €2887,51/maand (12 jr. anciënniteit)

Functierelevante beroepservaring kan worden meegenomen (met een maximum van 12 jaar).
We bieden ook extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.
 

Solliciteren? 

Solliciteer snel via onderstaande link:

Solliciteer hier