Tijdelijk begeleider BKO stedelijk basisonderwijs

Gepubliceerd op Dinsdag 07 maart 2023
07 maart 202331 maart 2023

Functie

De organisatie en werking van de buitenschoolse kinderopvang in het stedelijk basisonderwijs wil groeien naar een kwalitatieve werking waar de kinderen (2,5 tot 12 jaar) een centrale plaats krijgen. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die zin heeft om zijn schouders mee onder dit verhaal te zetten!

Als begeleider buitenschoolse kinderopvang ben je een belangrijke schakel voor deze voor- en naschoolse opvang van kinderen en een belangrijk aanspreekpunt voor zowel de kinderen en de ouders, als de leerkrachten en de directie.

Bekijk hier de functiebeschrijving

Zin om deze uitdaging aan te gaan? Maar heb je nog vragen? Aarzel niet om meer informatie in te winnen via personeel@harelbeke.be

Aanbod

Wij bieden u een tijdelijke deeltijdse tewerkstelling aan. De bezoldiging gebeurt op basis van de IFIC salarisschaal voor kinderbegeleiders in de erkende kinderopvang.

Benieuwd naar het loon? Aarzel zeker niet om een gepersonaliseerde loonsimulatie op te vragen bij de collega’s van de dienst P&O via deze link.

Relevante beroepservaring in de privésector en diensten gepresteerd bij een andere overheid komen onbeperkt in aanmerking voor de berekening van de geldelijke anciënniteit.

Wij bieden ook extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

Meer over werken bij Harelbeke

Solliciteren?

Solliciteren kan tot en met 31 maart 2023.

Solliciteer hier