Projectmedewerker zorgzame buurten (B1-B3)

Gepubliceerd op Dinsdag 19 juli 2022
19 juli 202209 september 2022

Functie

Huis van Welzijn en Zorgbedrijf Harelbeke slaan de handen in elkaar om van de wijk Zandberg een zorgzame buurt te maken, via het project ‘Hallo Buurt!’.
Wil je graag meer info over wat 'Zorgzame Buurten' precies inhoudt? Surf naar  www.zorgzamebuurten.be.

Als projectmedewerker sta je in voor het creëren van een zorgzame buurt in Harelbeke, wijk Zandberg. Je bouwt netwerken uit en verbindt buurtbewoners, organisaties en professionele hulp- en dienstverleners in de buurt.  Je doet dit op een laagdrempelige, toegankelijke manier als aanspreekpunt in en voor de buurt.

Op basis van een analyse breng je de buurt in kaart.  Je zet acties en initiatieven op in dialoog met de buurt en lokale partners.  Dit doe je op 2 sporen: opzetten van een mobiele, outreachende dienstverlening en creëren van informele zorg via kleinschalige acties en ontmoeting.

Je ondersteunt bestaande projecten zoals de Babbelbanken en Speelpretmobiel en werkt nieuwe projecten mee uit (bvb. lieve oma(r), buurtcafé).

Je werkt nauw samen met de collega’s Huis van Welzijn en Zorgbedrijf, buurtwerker SAAMO en de buurtzorgregisseur Zorgbedrijf.

Voor deze functie beschik je over een bachelordiploma.

Sollicitatiegesprekken worden afgenomen op 21 september 2022.
 

Meer info?

Lees de volledige jobinhoud hier na


Aanbod

  • Contract bepaalde duur
  • 4/5de tewerkstelling, salarisschaal B1-B3
  • Brutowedde voor een 4/5de tewerkstelling: €2.487,54 (rekening houdend met 10jaar anciënniteit)

Afhankelijk van je persoonlijke situatie en anciënniteit kan het loon verschillen. Neem gerust contact op via personeel@harelbeke.be om een persoonlijke loonsimulatie te ontvangen.
 

Solliciteren?

Solliciteren kan via deze link tot en met 9 september 2022