Harelbeke Feest

banner Harelbeke Feest

Harelbeke Feest Intiem, dat zijn meer dan twintig unieke concerten verspreid over diverse locaties in de stad. 
Voor alle concerten zijn slechts 200 tickets te koop, zodat we deze concerten volledig coronaveilig kunnen organiseren.

KOSTPRIJS
  • De meeste tickets voor een optreden van Harelbeke Feest Intiem kosten 5 euro.  Bovenop een fantastisch optreden krijg je bij aankomst twee kortingsbonnen van twee euro voor een deelnemende horecazaak. (geldig tot 31 september)  één euro gaat naar een Harelbeeks goed doel.

Lijst met deelnemende horecazaken

  • Familievoorstellingen kosten maar één euro. Deze euro gaat integraal naar het goede doel. Je krijgt dan geen kortingsbonnen. 
  • Tickets voor Ratrock kosten ook 5 euro, hierin zijn drie drankjetons voor de bar op het concert inbegrepen. 
PRAKTISCH  
  • De deuren gaan 45 minuten voor de aanvang van het concert open. Hou hier rekening mee en kom op tijd, maar ook niet te vroeg. We willen wachtrijen zoveel mogelijk vermijden. 
  • Koop enkel tickets voor je eigen bubbel. Je kan maximaal vijf tickets per keer bestellen. Koop je vijf tickets, dan zit je ook met vijf samen om van het optreden te genieten. Koop je een keer twee tickets en een keer drie tickets, dan voorzien we een tafel van twee en een van drie personen. 
  • In de week voor de optredens plaatsvinden krijgen alle bezoekers nog een email met de laatste richtlijnen. Gelieve deze richtlijnen in functie van de veiligheid en het comfort van elke bezoeker goed na te leven. 
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor personen ouder dan 12 jaar. 
TICKETVERKOOP
  • De ticketverkoop start op vrijdag 28 augustus voor Harelbekenaren en op maandag 31 augustus voor  iedereen. 
  • Tickets kunnen niet meer aangekocht worden via de webshop, maar voor de concerten die nog niet uitverkocht zijn kan je nog steeds tickets kopen aan de deur (behalve voor de voorstellingen van Stan Van Samang en Freddy De Vadder). We vragen je daar wel ter plaatste te registreren in het kader van de contacttracing.
LOCATIES EN HOE ER TE GERAKEN

Kloostertuin
Kloostertuin Harelbeke, Twee-Bruggenstraat/Leieboorden bij PC De Bron (Let op: Schipstraat afgesloten. Fietsenparking in de Twee-Bruggenstraat. Indien met auto, ga eens geparkeerd bij Kortrijksestraat te voet langs binnenweg Jeugdhuis De Salamander, Marktstraat 98c. Of kom via Bloemmolenbrug of Leiestraat)

Stadspark
De ingang van het stadspark voor het publiek is langs de Ballingenweg. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Er is een fietsenparking in de Ballingenweg. Kom je toch met de wagen, dan kan je parkeren op de parking van CC het SPOOR (Eilandstraat 6), langs de Ballingenweg of de middenparking van de Kortrijksestraat (deels blauwe zone).

AHA! Binnentuin
De ingang van de binnentuin is bereikbaar via het wegje ter hoogte van de Veldstraat 177. Er zullen stewards aanwezig zijn om je de weg te wijzen. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Kom je toch met de wagen, dan kan je parkeren op de parking van CC het SPOOR (Eilandstraat 6). Deze bevindt zich op 5 minuten wandelafstand van de binnentuin van AHA!.

timetable zaterdag
timetable zondag (jusite namen