Grabbelpaswerking

GRABBELPASWERKING 2018

PAASVAKANTIE

Van dinsdag 3 april tem vrijdag 6 april.

Van maandag 9 april tem vrijdag 13 april.

 

Vanaf deze zomer pakt de Jeugddienst uit met een gloednieuw concept binnen het aanbod van vakantiewerkingen. De UiT-Kajuit staat voor een divers aanbod voor specifieke leeftijdsgroepen (3-6, 7-9 en 10-12 jaar).

Op het programma staan zowel themakampen als losse activiteiten.

Nieuw binnen dit concept is dat er steeds voor- en naopvang is voorzien bij elke activiteit. Over de middag eten we samen onze boterhammetjes op.

Voor tieners van 13-15 jaar worden actieve en uitdagende 2daagses georganiseerd.

Meer info UiT-Kajuit

Meer info tiener 2daagses

 

De animatoren hebben alvast zin in heel wat leuke activiteiten! Hopelijk ben jij er ook klaar voor!

Voor wie?

Voor alle kinderen van 5 tot en met 14 jaar.

Met de grabbelpaswerking kunnen actieve kinderen een keuze maken uit allerlei aantrekkelijke activiteiten doorheen de vakantie: koken, knutselen, film, theater, sportinitiatie, leuke bezoeken, allerlei uitstappen, ...     

Inschrijven en betalen voor een activiteit

Inschrijven voor een grabbelpas activiteit kan online, via http://webshop.harelbeke.be.

Alle kinderen die in Harelbeke wonen, kunnen zich inloggen met de standaardlogin en hoeven zich dus niet aan te melden als nieuwe gebruiker. (zie startpagina van de webshop) Enkel kinderen die niet en Harelbeke wonen en nog nooit deelnamen aan een activiteit in Harelbeke, dienen zich als nieuwe gebruiker aan te melden.

Via de webshop schrijf je je kind in voor de verschillende activiteiten en betaal je onmiddellijk. Dit kan enkel met een gewone bankkaart (bancontact/maestro). Met kredietkaarten (Visa/mastercard) kan niet betaald worden. De inschrijving is pas definitief nadat u online betaalde en via email de bevestiging ontvangt. Voor een vlotte afhandeling en verwerking raden we u aan om bij de online inschrijving uw bankkaart en digipas bij de hand te houden. Om vlot te kunnen inschrijven voor de grabbelpasactiviteiten is het aangeraden om vooraf al eens aan te melden. Zo weet je zeker dat alle gegevens correct zijn en verliest u minder tijd op het ogenblik van de inscrhijvingen.

We maakten een instructiefilmpje, dat de volledige werking van de webshop uitlegt.

Inschrijven voor activiteiten tijdens de paasvakantie kan vanaf woensdag 14 maart vanaf 18u. Heb je geen computer of internet ter beschikking? Dan ben je op woensdag 14 maart tussen 18 en 19uur welkom op de jeugddienst. We helpen je graag op weg! (uiteraard kunt u ook altijd tijdens de openingsuren op de Jeugddienst terecht)

Annuleren van een activiteit 

Bij annulering van een inschrijving voor een activiteit wordt de deelnameprijs enkel terugbetaald na voorlegging van een doktersbriefje en indien de jeugddienst voor de activiteit op de hoogte werd gebracht. Bij een terugbetaling na voorlegging van een doktersbriefje wordt er altijd een administratieve kost aangerekend van 2 euro.

Met de UiTPAS naar grabbelpas-activiteiten!

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport- en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. Vraag je UiTPAS aan op de jeugddienst en je kan punten sparen tijdens grabbelpas-activiteiten!

Er is korting mogelijk voor kinderen uit gezinnen die onder begeleiding staan van het OCMW. Ouders kunnen enkel van de korting genieten indien ze een UiTPAS aanvragen bij het OCMW. Meer info over de UiTPAS vind je hier.

Activiteiten tijdens de krokusvakantie

De Vakantiekriebels kan je hier  bekijken.

 

 

Foto's

Zomer 2016

Herfst 2016

Krokus 2017

Pasen 2017

Zomer 2017

Herfst 2017

Krokus 2018

Meer info

Jeugddienst Harelbeke | Sarah Devos
Tel: 056 733 482 | E-mail: grabbelpas@harelbeke.be