Buitenspeeldag

Buitenspeeldag2020

De Buitenspeeldag is een initiatief van de Vlaamse Overheid en Nickelodeon. Tijdens de buitenspeeldag gaan de schermen van Nickelodeon en Ketnet op zwart. Er is geen enkel excuus om binnen te blijven: tijdens de Buitenspeeldag moet er buitengespeeld worden. Overal in Vlaanderen worden er activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan. Ook in Harelbeke staan er tijdens de Buitenspeeldag een heleboel activiteiten op het programma.

Op woensdag 22 april 2020 gaat de Buitenspeeldag opnieuw door in het provinciaal Domein De Gavers in samenwerking met PRNC de Gavers, Sportdienst Harelbeke en gemeente Deerlijk. Alle kinderen en jongeren tussen 3 en 12 jaar konden gratis deelnemen aan tal van activiteiten :  hoog touwenparcours, klimmuur, springkastelen, volksspelen, mountainbike, pannavoetbal, hindernissenparcours, kubb, natuurspelen, ijspiste, archery tag ... Kom jij ook?

Omwille van de maatregelen in het kader van de bestrijding van het Corona-virus gaan de Buitenspeeldag dit jaar niet door! 

Meer informatie:

Jeugddienst Harelbeke, Tweebruggenstraat 30, 8530 Harelbeke. 056/733 480; jeugd@harelbeke.be

www.buitenspeeldag.be