Altijd opvang tijdens de sportkampen

GELIEVE DE OPVANG STEEDS DOOR TE GEVEN BIJ INSCHRIJVING AUB.
OOK BIJ HET INSCHRIJVEN VIA WEBSHOP KAN JE EEN OPMERKING GEVEN.
ZO KUNNEN WIJ DE OPVANG TIJDIG ORGANISEREN EN DOORGEVEN AAN DE LESGEVERS.

Een lesgever is standaard een half uur voor het kamp aanwezig en blijft standaard tot een half uur na het kamp. Indien je vroeger of later opvang nodig hebt, dan kan de samenwerking tussen de Sportdienst en de Jeugddienst voor jou een oplossing zijn.

Opgelet

Voor de sportkampen van Sport Harelbeke kan je opvang vragen tussen 8 en 8.30 uur en tussen 16.30 en 17.30 uur. Hiervoor mail je naar chris.tanghe@harelbeke.be. Je vermeldt de naam van je kind en het kamp waarvoor je opvang wenst.

Voor de avonturenkampen van Oenanthe is er sowieso elke kampdag opvang tussen 7.30 en 9 uur en tussen 16.30 en 17.30 uur in De Gavers.

 

Voor sportkampen van Sport Harelbeke kan gezorgd worden voor extra opvang vóór 8.30 en na 16.30 uur maar dan moet je op voorhand contact opnemen met ons: chris.tanghe@harelbeke.be. Vermeld steeds de naam van jouw kind en het kamp waarvoor je opvang wenst.

Om organisatorische redenen en wegens corona blijven alle kinderen over de middag hun picknick opeten bij ons. Er is geen mogelijheid om over de middag naar huis te gaan.

Ouders die hun kinderen na het kamp alleen te voet of met de fiets naar huis laten gaan melden dit vooraf via een mail aan de sportdienst.