Tweeklank & Autumn Falls: Beraadgeslagen + Rumours

Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR
Prijs
€ 9.0 Basistarief: 9,00 €
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Atumn Falls @ Tweeklank

TWEEKLANK is een concertwerking onder de vleugels van CC Het Spoor waarbij jonge Harelbeekse muziekliefhebbers jaarlijks een aantal concerten voor staand publiek organiseren . Telkens wordt een muziekclubsfeer opgezocht waarbij kwaliteit vooraan staat en nichegenres niet worden geschuwd.

Beraadgeslagen
Beraadgeslagen is het volledig losgeslagen duo van drummer en drievoudig MIA winnaar voor ‘Beste Muzikant’ Lander Gyselinck (STUFF., LABTRIO) en toetsenist/zanger Fulco Ottervanger (STADT, De Beren Gieren). Een muzikale denktank met drums, toetsen, teksten en toeters die steeds voorziet in een impressionante live performance. Reeds tien jaar spelen ze op de meest verdoken plaatsen om nu naar buiten te komen met hun langverwachte eerste EP (WERF Records). Een samenzwering van elektronische noise, sentimentele soul en andere onvoorspelbaarheid.

Rumours
Rumours speelt naar eigen zeggen shaman-hop en is het project van zangeres Hannah Vandenbussche dat al snel uitgroeide tot een full-band met Brutusdrumster Stefanie Mannaerts, Jonas Boermans (Monami) en Pieter-Jan Cools (Birds). Na een eerste EP 'Infant' brachten ze in maart hun debuutalbum 'Megamix' uit waarbij ze voor elke track ook een video maakten. Verwacht je aan een volledig unieke, obscure en op samples gebaseerde sound en een beklijvende live-set.

Bron: UiTinVlaanderen.be