Kwaremont Sluitingsprijs

Waar
Brouwerij De Brabandere
Rijksweg 33, 8531 Bavikhove (Harelbeke)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Flanders Classics
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €
Contact
info@proximuscyclingchallenge.be
Fax: +32 2 303 37 25, +32 2 303 37 24

Sluit het Proximus Cycling Challenge-seizoen af in stijl met een dag vol wielerplezier en tem een laatste keer voor de winterbreak de mooie Vlaamse hellingen uit de regio. Nadien is de site van Brouwerij De Brabandere dé place to be om met een Kwaremont in de hand te genieten van een schitterend Belgisch wielerfeest met het WK wielrennen op groot scherm.

Met de Proximus Cycling Challenge bieden Proximus en Flanders Classics u voor het vierde jaar op rij de ideale omkadering voor een heerlijke fietservaring. Het parcours is duidelijk uitgepijld, bevat de nodige bevoorradingen en bovendien is de verzekering in de prijs inbegrepen. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Bike Wash. Maak ook een leuke foto tijdens de cyclo waar jij aan deelneemt, post hem via Twitter of Instagram op jouw profiel met de hashtag #dichtbijdekoers en kom deze afgedrukt afhalen aan onze Printsta-stand.

AFSTANDEN EN VERTREKUREN
33km - 66km - 99 km: 08u00-11u00

OPENINGSUREN BEVOORRADINGEN
Meer info hieromtrent volgt later.

PRIJZEN
Vooraf inschrijven – lid Cycling Vlaanderen/VWB: 8 euro
Vooraf inschrijven – geen lid Cycling Vlaanderen/VWB: 10 euro
Ter plaatse inschrijven - Cycling Vlaanderen/VWB: 10 euro
Ter plaatse inschrijven – geen lid Cycling Vlaanderen/VWB: 12 euro

Vooraf online inschrijven aan voorverkoopprijs is mogelijk tot vrijdagavond 23u59 voor de cyclo in kwestie en kan via www.proximuscyclingchallenge.be. Online inschrijven kan via diezelfde link nog tot aanvang van de cyclo in kwestie maar na vrijdagavond 23u59 aan dagprijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be