Sport

Sport

Nieuws

30/01/2015

De planners onder ons zijn waarschijnlijk al bezig met de opvang voor de kinderen tijdens de komende vakanties.
Heb je al plannen om de kinderen in te schrijven voor een sportkamp tijdens de paasvakantie of zelf al de grote vakantie?

0 reacties
07/01/2015

Je moet geen kampioen in etymologie zijn om te begrijpen wat aquagym is: dat is gymnastiek in het water. Het is een volledige, gemakkelijke en toegankelijke sport die heilzaam is voor het lichaam, het hart en de moraal. Een harmonieus figuur en een ontspannen geest, zonder zich al te veel te moeten afpeigeren… Dat is precies wat we nodig hebben!

0 reacties
07/01/2015

De Sportdienst organiseert weer tal van sportkampen tijdens de Krokusvakantie (periode 16 februari - 20 februari 2015).
Wilt u erbij zijn? Aarzel niet en schrijf nu in!
Maak gebruik van de webshop, een veilige en vlugge manier om in te schrijven.

0 reacties
06/01/2015

Leren fietsen is een belangrijke stap naar zelfstandigheid. Er zijn er die er sneller aan toe zijn, anderen doen er wat langer over. Alleen fietsen is voor een groot stuk durven fietsen. Het ene kind heeft het in korte tijd onder de knie, terwijl er bij een ander enige weken aan oefenen voor nodig zijn. Daarom organiseert de Dienst Vrije Tijd-Sport een activiteit om je kind op weg te helpen.

0 reacties
05/01/2015

Ben jij een sportvriend?
Wil jij meehelpen aan het veilig verloop van het sportwedstrijden?
JA?

0 reacties
22/12/2014

Als senior gaan sporten, het was jaren geleden ondenkbaar.
Meer en meer zoeken de senioren een sportieve uitlaatklep.
Vele senioren leiden een zittend leven en hebben weinig beweging. Dit is de groep die het moeilijkst te bereiken en te motiveren is om te gaan bewegen.

0 reacties
11/12/2014

De Stad Harelbeke wordt door Bloso erkend als Sportelstad, voor de inspanningen die ze levert om vijftigplussers te laten sporten. Harelbeke krijgt die erkenning voor het derde jaar op rij.

0 reacties
10/12/2014

De sportdienst krijgt geregeld telefoontjes van mensen dat ze niet kunnen inloggen op de webshop.
Het meest voorkomen probleem is dat de mensen inloggen met hun eigen gegevens voor een deelname van hun kinderen.
Wij willen iedereen er attent op maken dat u steeds dient in te loggen met de gegevens van de persoon die de activiteit zal volgen.

0 reacties
12/11/2014

Vorige week werd de brochure Sportkaderopleidingen 2015 verspreid naar meer dan 80.000 potentiële geïnteresseerden, zoals de bestaande VTS-gediplomeerden, personen die reeds startten met een VTS-opleiding maar deze nog niet voltooiden, sportfederaties, gemeentelijke en provinciale sportdiensten, universiteiten en hogescholen met een LO-opleiding.

0 reacties
08/11/2014

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt!

0 reacties