Sport

Sport

Nieuws

19/05/2015

De planners onder ons zijn waarschijnlijk al bezig met de opvang voor de kinderen tijdens de komende vakanties.
Heb je al plannen om de kinderen in te schrijven voor een sportkamp tijdens de zomervakantie? Schrijf nu in eer het te laat is.
Sommige kampen zijn reeds bijna of zelfs al volzet.

0 reacties
12/05/2015

De sportdienst zal terug vanaf september de sportacademie voor de 1ste graad (1ste en 2de leerjaar) opstarten.

0 reacties
11/05/2015

Onder het moto "nooit te oud om te leren" bieden wij senioren tevens de mogelijkheid om op een rustige manier kennis te maken met het plezier om zich als een vis in het water te voelen.

0 reacties
05/05/2015

Een AED gebruiken als je niet kunt reanimeren, is niet echt zinvol. Je moet immers reanimeren tot de AED bij je slachtoffer is. Bovendien adviseert de AED je om na elke schok twee minuten te reanimeren. Een slachtoffer heeft namelijk zuurstof nodig en dat krijgt het alleen als je hartmassages en beademingen geeft. Dus je volgt best een opleiding om te leren reanimeren met een AED. Tijdens de opleiding leer je ook te beademen met een zakmasker.

0 reacties
20/04/2015

Bloso, ISB en VSF organiseren opnieuw een actie voor sportclubs. Haal het beste in jezelf, je ploeg en je supporters naar boven en maak er kiekjes van. Wie weet maakt jouw sportclub kans om een materiaalcheque van € 250 euro.

De actie in een notendop :
In 2014 lanceerde Bloso, samen met VSF en ISB, de actie "Sportclubs zijn Goed Bezig". Via deze actie wilden ze de sportclubs heel het jaar door in de kijker te plaatsen. In 2015 wordt deze actie herhaald met veel enthousiasme. Het thema dit jaar is "Supporters zijn Goed bezig".Hoe zit het dit jaar?

In 2015 wordt hetzelfde stramien behouden, enkel de thema’s van de fotowedstrijd worden licht aangepast. Voor volgende thema's kan je telkens 1 moment op de gevoelige plaat vastleggen en inzenden.
◾Samen goed bezig
◾Vrijwillig goed bezig
◾Goed begeleid bezig
◾Supporters zijn goed bezig

De Harelbeekse clubs hebben nog tot 16 oktober tijd om deel te nemen. Wordt je club genomineerd door de vakjury, laat dan zeker weten. Dan kunnen we met z'n allen voor jullie supporteren!

0 reacties
02/04/2015

In de Sportacademie kunnen kleuters zich een uurtje per week volledig uitleven. Samen met hun leeftijdsgenootjes beleven ze een supersportieve tijd!

0 reacties
01/04/2015

Vanaf 13 april 2015 t.e.m. half augustus worden er werken uitgevoerd in sporthal de Vlasschaard te Bavikhove.
Alle kleedkamers, douches en sanitair worden vernieuwd.
Gedurende deze periode worden GEEN nieuwe reservaties toegelaten.

0 reacties
26/02/2015

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt!

0 reacties
12/02/2015

Wenst U alvorens een hartslagmeter aan te kopen, eens de werking van de hartslagmeter uit te proberen, dat kan !!!
De sportdienst van Harelbeke verhuurt hartslagmeters (Polar, 20 stuks in voorraad).

0 reacties
09/02/2015

Het Bloso organiseert jaarlijks in 11 Bloso-centra meer dan 1000 sportkampen voor kinderen vanaf 8 jaar. De Bloso-sportkampen hebben plaats tijdens elke schoolvakantieperiode in internaat (incl. overnachting en vier maaltijden per dag). Ze starten telkens op maandagmorgen en eindigen op vrijdagnamiddag. Voor heel wat sportkampen bestaat ook een externaat formule (incl. middagmaal en vieruurtje).

0 reacties