Sport

Sport

Nieuws

03/03/2015

Giga Heldenkamp
Doe allemaal uw cape aan deze week, want we kruipen in de huid van onze favoriete superheld. We spelen het Megamindyspel en leven ons uit op de Devilsrun, een 18m lange hindernisbaan vol obstakels. We leren heel wat turnkunsten en oefenen onze vaardigheden tijdens enkele kampspelen waar we elkaar uit de handen van de tegenstanders moeten redden!

0 reacties
02/03/2015

Harelbeke wil álle mensen aan het sporten krijgen en houden.
Wil je kennismaken met een nieuwe sportinitiatie of ben je op zoek naar een leuke sportactiviteit? Snuister in de sportactiviteiten die wij terug organiseren na de paasvakantie.

0 reacties
02/03/2015

Heb je al plannen om de kinderen in te schrijven voor een sportkamp tijdens de paasvakantie of zelf al de grote vakantie? Aarzel dan niet en schrijf de kinderen nu al in. Meer en meer mensen maken gebruiken van de webshop (http://webshop.harelbeke.be/) en hebben zo de zekerheid dat de kinderen ingeschreven zijn.
De eerste maal dat je gebruik maakt van de webshop?
De jeugddienst heeft een instructiefilmpje gemaakt, dat de volledige werking van de webshop uitlegt. In het filmpje wordt wel uitgelegd hoe je voor hun activiteiten kan reserveren. Deze werkwijze is ook van toepassing voor de activiteiten van de sportdienst.
https://www.youtube.com/watch?v=fiJKmaLwIkM&feature=youtu.be

0 reacties
02/03/2015

Vrijdag 27 februari 2015 jl. werden de sportlaureaten gehuldigd.
Op deze avond werden naar jaarlijkse traditie heel wat sportmensen uit onze stad genomineerd en gehuldigd omwille van hun verdienstelijke sportprestaties.

1 reactie
26/02/2015

Onder het moto "nooit te oud om te leren" bieden wij senioren tevens de mogelijkheid om op een rustige manier kennis te maken met het plezier om zich als een vis in het water te voelen.

0 reacties
26/02/2015

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt!

0 reacties
23/02/2015

Op woensdag 28 januari 2015 ging de algemene vergadering Sportraad Harelbeke door.

0 reacties
17/02/2015

Sportclubs die een kleine vzw als rechtspersoon hebben, moeten minstens een vereenvoudigde boekhouding voeren. Tijdens deze infosessie wordt toegelicht welke wettelijke verplichtingen in het oog gehouden moeten worden door de sportclub. Bovendien wordt op het einde een demo gegeven van de Dynamo Project tools die sportclubs kunnen helpen bij het voeren van een transparante vereenvoudigde boekhouding.

0 reacties
16/02/2015

Leren fietsen is een belangrijke stap naar zelfstandigheid. Er zijn er die er sneller aan toe zijn, anderen doen er wat langer over. Alleen fietsen is voor een groot stuk durven fietsen. Het ene kind heeft het in korte tijd onder de knie, terwijl er bij een ander enige weken aan oefenen voor nodig zijn. Daarom organiseert de Dienst Vrije Tijd-Sport een activiteit om je kind op weg te helpen.

0 reacties
12/02/2015

Wenst U alvorens een hartslagmeter aan te kopen, eens de werking van de hartslagmeter uit te proberen, dat kan !!!
De sportdienst van Harelbeke verhuurt hartslagmeters (Polar, 20 stuks in voorraad).

0 reacties