Sport

Sport

Nieuws

20/04/2015

Bloso, ISB en VSF organiseren opnieuw een actie voor sportclubs. Haal het beste in jezelf, je ploeg en je supporters naar boven en maak er kiekjes van. Wie weet maakt jouw sportclub kans om een materiaalcheque van € 250 euro.

De actie in een notendop :
In 2014 lanceerde Bloso, samen met VSF en ISB, de actie "Sportclubs zijn Goed Bezig". Via deze actie wilden ze de sportclubs heel het jaar door in de kijker te plaatsen. In 2015 wordt deze actie herhaald met veel enthousiasme. Het thema dit jaar is "Supporters zijn Goed bezig".Hoe zit het dit jaar?

In 2015 wordt hetzelfde stramien behouden, enkel de thema’s van de fotowedstrijd worden licht aangepast. Voor volgende thema's kan je telkens 1 moment op de gevoelige plaat vastleggen en inzenden.
◾Samen goed bezig
◾Vrijwillig goed bezig
◾Goed begeleid bezig
◾Supporters zijn goed bezig

De Harelbeekse clubs hebben nog tot 16 oktober tijd om deel te nemen. Wordt je club genomineerd door de vakjury, laatt dan zeker weten. Dan kunnen we met z'n allen voor jullie supporteren!

0 reacties
09/04/2015

De planners onder ons zijn waarschijnlijk al bezig met de opvang voor de kinderen tijdens de komende vakanties.
Heb je al plannen om de kinderen in te schrijven voor een sportkamp tijdens de zomervakantie? Schrijf nu in eer het te laat is.
Sommige kampen zijn reeds bijna of zelfs al volzet.

0 reacties
07/04/2015

De SeLenJo of senioren lente jogging is het Open Vlaams Joggingcircuit voor 50-plussers. In een gezellige sfeer kan je je meten met andere sportieve 50-plussers. Deze SeLenJo is er voor iedereen. Voor mannen en vrouwen, oud en jong, van occasionele jogger tot prestatieloper.
Grootouders kunnen er zelfs samen lopen met hun kleinkinderen.

Wandelen
In en rond het prachtige Provinciaal domein De Gavers worden een aantal wandelingen uitgepijld. Je geniet er van het mooiste van het mooiste! Op eigen
tempo genieten van dit unieke domein.

0 reacties
02/04/2015

De Watersportdag 2015, een feest voor alle watersportliefhebbers en waterratten!
Overal in Vlaanderen kun je tijdens het weekend van 9-10 mei 2015 terecht om te proeven van een onuitputtelijk gamma watersporten. Ben je liefhebber van een rustig zeiltochtje op het water, of ben je meer in voor een avontuurlijke ’ride’ met het wakeboard, in beide gevallen is Dé Watersportdag the place to be!

0 reacties
02/04/2015

In de Sportacademie kunnen kleuters zich een uurtje per week volledig uitleven. Samen met hun leeftijdsgenootjes beleven ze een supersportieve tijd!

0 reacties
01/04/2015

Vanaf 13 april 2015 t.e.m. half augustus worden er werken uitgevoerd in sporthal de Vlasschaard te Bavikhove.
Alle kleedkamers, douches en sanitair worden vernieuwd.
Gedurende deze periode worden GEEN nieuwe reservaties toegelaten.

0 reacties
01/04/2015

Digitale week in Harelbeke van 20 tot 30 april 2015

In onze dagelijkse leefwereld zijn digitale technologieën niet meer weg te denken. Denk maar aan digitale tv, Ipad, email, Facebook, PC-banking, Skype enz. De jonge generaties zijn ermee opgegroeid en kunnen zich quasi probleemloos aanpassen aan de razendsnel evoluerende technologische snufjes. Andere groepen daarentegen hebben een duwtje in de rug nodig om de digitale kloof te overbruggen.

Dit jaar loopt de digitale week van maandag 20 april tot en met donderdag 30 april in heel Vlaanderen. Voor het tweede jaar op rij slaan stad en OCMW Harelbeke de handen in elkaar om de digitale week ook in Harelbeke vorm te geven. De week is gevuld met tal van activiteiten, lezingen, demo’s en workshops.

0 reacties
12/03/2015

Is een trage vorm van voetbal iets voor u?
Kom dan wandelvoetbal spelen op dinsdag!
De sportdienst Harelbeke en de dienstencentra van het OCMW De Parette en Dorpshuis De Rijstpekker organiseren wandelvoetbal voor senioren. Iedereen kan het spelen, voetbalervaring of niet.
Wandelvoetbal is een minder intensieve vorm van voetbal. Alle regels zijn hetzelfde maar je mag niet lopen. Het is dus ook geschikt voor minders sportieve deelnemers!
Kom het zeker eens uitproberen want de eerste les is gratis!

0 reacties
11/03/2015

Onder het moto "nooit te oud om te leren" bieden wij senioren tevens de mogelijkheid om op een rustige manier kennis te maken met het plezier om zich als een vis in het water te voelen.

0 reacties
26/02/2015

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt!

0 reacties