Sport

Sport

Nieuws

30/07/2014

Deze week zijn ze gestart met de belijning van de nieuwe sportvloeren van de sporthallen te Harelbeke en Bavikhove.

0 reacties
28/07/2014

De sportraad en sportdienst willen zich inzetten rond een project mbt duurzaamheid. Daarbij willen we ook de sportclubs stimuleren om hun bijdrage te leveren. Ze kunnen daarbij onder meer via het subsidiereglement extra punten, en dus centen bekomen.
De idee is gegroeid om samen te werken met het project Lifeschool uit Hulste, ter ondersteuning van een leefgroep in Ghana. Sportclubs kunnen er onder meer voor kiezen om dit project een stuk te ondersteunen, zoals ze dat zelf willen. De organisatie Lifeschool ontving op die manier ook al verschillende sets voetbalkledij, en een aantal voetballen via één van onze jeugdsportclubs. Lifeschool was ook aanwezig op de Harelbeekse minivoetbalhappening, waar ze wat inkomsten konden bekomen via een tombola, en hun project konden kenbaar maken.

0 reacties
24/07/2014

Heb je interesse in een sportactiviteit, maar wil je wel zeker weten of het iets voor jou is? Kom dan naar de gratis proeflessen!
Met een gratis proefles krijg je alvast een indruk van wat je gaat leren. Daardoor krijg je meteen een duidelijk beeld van de activiteit.
In de week van 1 t.e.m. 5 september 2014 worden gratis proeflessen aangeboden voor sportieve lessenreeksen die starten de week daarna.
Je moet niet op voorhand in schrijven en iedereen mag deelnemen.

0 reacties
24/07/2014

De Week van de Sportclub.
Ontdek een week lang welke sport(club) bij je past.
Hou je van actie? Wil je jouw passie voor sport graag delen met oude en nieuwe sportvrienden? Of heb je een sport(club) in gedachten die je altijd al eens beter wilde leren kennen?
Grijp dan je kans… en je sportschoenen! Tijdens de Week van de Sportclub van 13 tot en met 21 september 2014 zetten de Harelbeekse sportclubs hun deuren voor jou open. Tijdens de gratis trainingen en initiaties ontdek je alles over hun werking en activiteiten!
De sportclub is een toffe plek waar iedereen welkom is, ongeacht afkomst, geslacht of leeftijd. Je wordt er steeds beter in je sport onder leiding van een gediplomeerde trainer of lesgever. En je beleeft er steeds meer plezier, wanneer je na het sporten nog even blijft hangen met je vrienden.
Heb je zin gekregen om een kijkje te gaan nemen, mee te sporten of een initiatie of open training te volgen tijdens de Week van de Sportclub?

0 reacties
24/07/2014

Tijdens de week van 18 augustus t.e.m. 22 augustus organiseert de sportdienst nog tal van sportkampen.
Interesse?

0 reacties
23/07/2014

Begin september is het weer zover, de sportacademie gaat terug van start. Kan jouw kleuter een sportief en leuk verzetje gebruiken? Dan hebben wij voor jou dé oplossing. Op een verantwoorde manier kunnen kleuters van het eerste, tweede en derde kleuterklas zich sportief volledig ontplooien. Zij kunnen al hun energie steken in sportactiviteiten. In verschillende groepjes oefenen de kleuters hun sociale (plezier maken, samenwerken,...) en hun motorische (lopen, klimmen, werpen, ...) basisvaardigheden, op hun niveau.

1 reactie
15/07/2014

Pannavelden worden steeds populairder. Het is een ideaal veld, waar kinderen in alle veiligheid een potje kunnen voetballen, basketten, .....
Op zaterdag 12 juli jl. werd het pannaveld op de Goudberg (Goudwinde, aan de Heerbaan) Harelbeke geopend.
Op dit veldje kan iedereen naar hartenlust gratis spelen.

0 reacties
14/07/2014

Sporthal De Dageraad Harelbeke is gesloten :
Grote zaal : van 14 juli t.e.m. 15 augustus (renovatie sportvloer + verlofperiode)
Judozaal, turnzaal en kleedkamers : vanaf 21 juli tem 15 augustus

Tijdens de periode van 14 juli t.e.m. 15 augustus zijn de burelen op de werkdagen open van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Sporthal De Vlasschaard Bavikhove is gesloten van 14 juli t.e.m. 15 augustus (renovatie sportvloer + verlofperiode)

0 reacties
14/07/2014

Op het sportcentrum De Mol te Harelbeke vond op vrijdag 10 juli een minivoetbaltornooi voor kinderen plaats. Niet minder dan 154 kinderen uit de Burensportgemeenten (Harelbeke, Avelgem, Deerlijk, Kuurne, Anzegem, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem) namen eraan deel. Dit tornooi was een afsluiten van het voetbalkamp WK 2014.

0 reacties
07/07/2014

Het tweede Gordelfestival komt eraan : de eerste zondag van september gaan we weer sporten, bewegen, proeven en genieten in de Vlaamse Rand rond de hoofdstad

0 reacties