Sport

Sport

Nieuws

12/09/2014

Op zondag 21 september is er opendeurdag in de Paardenmanège Gaverranch!
Gratis initiatie van 10u-12u en van 15u-17u, inschrijvingen ter plaatse
Voorstelling door de clubleden van 12u-13u en van 17u-18u
doorlopend frietkot ter plaatse tussen 12u-15u
meer info: www.gaverranch.com of 056/21.43.10

opgepast! in de brochure week van de jeugsportclub staat een verkeerde datum, ipv 14 september gaat de opendeur dus door op 21 september!

0 reacties
08/09/2014

En nog meer bruisend nieuws van de Gavertrimmers:

Op dinsdag 7 oktober 18.30u beginnen we aan onze

“START TO STAY”

In tien weken proberen we de geïnteresseerden te begeleiden van niet-loper tot het kunnen lopen van 5 km.

Dit gebeurt onder deskundige leiding telkens de dinsdag- en donderdagavond van 18.30 u tot 19.30 u.

Het inschrijvingsgeld betekent meteen ook dat je verzekerd bent gedurende de activiteiten.

0 reacties
05/09/2014

SW Harelbeke organiseert "Foot4everyone"

0 reacties
05/09/2014

Beste sporters,

Heb je altijd al zin gehad om eens een volleybalspelletje mee te doen; dan kan dit op donderdagavond van 19u tot 20u30 in de sporthal De Dageraad.
Iedere donderdag van begin september tot eind juni staan we paraat in De Dageraad. We zijn een groep van zowel dames als heren, leeftijd speelt geen rol.

Meer info bij Ludo Vantomme, Veldstraat 9, 8530 Harelbeke. Gsm 0478/382762. E-mail: ludo.vantomme@telenet.be. Of op donderdagavond in de sporthal.

 

 

0 reacties
24/08/2014

De Week van de Sportclub.
Ontdek een week lang welke sport(club) bij je past.
Hou je van actie? Wil je jouw passie voor sport graag delen met oude en nieuwe sportvrienden? Of heb je een sport(club) in gedachten die je altijd al eens beter wilde leren kennen?
Grijp dan je kans… en je sportschoenen! Tijdens de Week van de Sportclub van 13 tot en met 21 september 2014 zetten de Harelbeekse sportclubs hun deuren voor jou open. Tijdens de gratis trainingen en initiaties ontdek je alles over hun werking en activiteiten!
De sportclub is een toffe plek waar iedereen welkom is, ongeacht afkomst, geslacht of leeftijd. Je wordt er steeds beter in je sport onder leiding van een gediplomeerde trainer of lesgever. En je beleeft er steeds meer plezier, wanneer je na het sporten nog even blijft hangen met je vrienden.
Heb je zin gekregen om een kijkje te gaan nemen, mee te sporten of een initiatie of open training te volgen tijdens de Week van de Sportclub?

0 reacties
30/07/2014

Deze week zijn ze gestart met de belijning van de nieuwe sportvloeren van de sporthallen te Harelbeke en Bavikhove.

0 reacties
28/07/2014

De sportraad en sportdienst willen zich inzetten rond een project mbt duurzaamheid. Daarbij willen we ook de sportclubs stimuleren om hun bijdrage te leveren. Ze kunnen daarbij onder meer via het subsidiereglement extra punten, en dus centen bekomen.
De idee is gegroeid om samen te werken met het project Lifeschool uit Hulste, ter ondersteuning van een leefgroep in Ghana. Sportclubs kunnen er onder meer voor kiezen om dit project een stuk te ondersteunen, zoals ze dat zelf willen. De organisatie Lifeschool ontving op die manier ook al verschillende sets voetbalkledij, en een aantal voetballen via één van onze jeugdsportclubs. Lifeschool was ook aanwezig op de Harelbeekse minivoetbalhappening, waar ze wat inkomsten konden bekomen via een tombola, en hun project konden kenbaar maken.

0 reacties
23/07/2014

Begin september is het weer zover, de sportacademie gaat terug van start. Kan jouw kleuter een sportief en leuk verzetje gebruiken? Dan hebben wij voor jou dé oplossing. Op een verantwoorde manier kunnen kleuters van het eerste, tweede en derde kleuterklas zich sportief volledig ontplooien. Zij kunnen al hun energie steken in sportactiviteiten. In verschillende groepjes oefenen de kleuters hun sociale (plezier maken, samenwerken,...) en hun motorische (lopen, klimmen, werpen, ...) basisvaardigheden, op hun niveau.

1 reactie
15/07/2014

Pannavelden worden steeds populairder. Het is een ideaal veld, waar kinderen in alle veiligheid een potje kunnen voetballen, basketten, .....
Op zaterdag 12 juli jl. werd het pannaveld op de Goudberg (Goudwinde, aan de Heerbaan) Harelbeke geopend.
Op dit veldje kan iedereen naar hartenlust gratis spelen.

0 reacties
14/07/2014

Op het sportcentrum De Mol te Harelbeke vond op vrijdag 10 juli een minivoetbaltornooi voor kinderen plaats. Niet minder dan 154 kinderen uit de Burensportgemeenten (Harelbeke, Avelgem, Deerlijk, Kuurne, Anzegem, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem) namen eraan deel. Dit tornooi was een afsluiten van het voetbalkamp WK 2014.

0 reacties