Sport

Sport

Nieuws

01/04/2015

Vanaf 13 april 2015 t.e.m. half augustus worden er werken uitgevoerd in sporthal de Vlasschaard te Bavikhove.
Alle kleedkamers, douches en sanitair worden vernieuwd.
Gedurende deze periode worden GEEN nieuwe reservaties toegelaten.

0 reacties
01/04/2015

Ben jij een sportvriend?
Wil jij meehelpen aan het veilig verloop van het sportwedstrijden?
Word dan seingever.

Vorming seingevers
Wanneer: Maandag 4 mei
Locatie: ontmoetingscentrum d’Iefte, Hoogstraat 122 te 8540 Deerlijk
Uur: start om 19u30
Drankje voorzien – deelname GRATIS

De deelnemers moeten inschrijven via het mailadres: signaalgeverwvl@gmail.com .

0 reacties
01/04/2015

Digitale week in Harelbeke van 20 tot 30 april 2015

In onze dagelijkse leefwereld zijn digitale technologieën niet meer weg te denken. Denk maar aan digitale tv, Ipad, email, Facebook, PC-banking, Skype enz. De jonge generaties zijn ermee opgegroeid en kunnen zich quasi probleemloos aanpassen aan de razendsnel evoluerende technologische snufjes. Andere groepen daarentegen hebben een duwtje in de rug nodig om de digitale kloof te overbruggen.

Dit jaar loopt de digitale week van maandag 20 april tot en met donderdag 30 april in heel Vlaanderen. Voor het tweede jaar op rij slaan stad en OCMW Harelbeke de handen in elkaar om de digitale week ook in Harelbeke vorm te geven. De week is gevuld met tal van activiteiten, lezingen, demo’s en workshops.

0 reacties
31/03/2015

Wegens te weinig belangstelling gaat het NMEkamp paasvakantie niet door.

0 reacties
31/03/2015

Bloso, ISB en VSF organiseren opnieuw een actie voor sportclubs. Haal het beste in jezelf, je ploeg en je supporters naar boven en maak er kiekjes van. Wie weet maakt jouw sportclub kans om een materiaalcheque van € 250 euro.

De actie in een notendop :
In 2014 lanceerde Bloso, samen met VSF en ISB, de actie "Sportclubs zijn Goed Bezig". Via deze actie wilden ze de sportclubs heel het jaar door in de kijker te plaatsen. In 2015 wordt deze actie herhaald met veel enthousiasme. Het thema dit jaar is "Supporters zijn Goed bezig".Hoe zit het dit jaar?

In 2015 wordt hetzelfde stramien behouden, enkel de thema’s van de fotowedstrijd worden licht aangepast. Voor volgende thema's kan je telkens 1 moment op de gevoelige plaat vastleggen en inzenden.
◾Samen goed bezig
◾Vrijwillig goed bezig
◾Goed begeleid bezig
◾Supporters zijn goed bezig

De Harelbeekse clubs hebben nog tot 16 oktober tijd om deel te nemen. Wordt je club genomineerd door de vakjury, laatt dan zeker weten. Dan kunnen we met z'n allen voor jullie supporteren!

0 reacties
23/03/2015

De tennisvelden in Bavikhove zijn terug toegankelijk voor het publiek. Deze twee velden zijn gratis te gebruiken mits het volgen van de juiste spelregels.

0 reacties
19/03/2015

Giga Heldenkamp
Doe allemaal uw cape aan deze week, want we kruipen in de huid van onze favoriete superheld. We spelen het Megamindyspel en leven ons uit op de Devilsrun, een 18m lange hindernisbaan vol obstakels. We leren heel wat turnkunsten en oefenen onze vaardigheden tijdens enkele kampspelen waar we elkaar uit de handen van de tegenstanders moeten redden!

0 reacties
18/03/2015

Heb je al plannen om de kinderen in te schrijven voor een sportkamp tijdens de paasvakantie of zelf al de grote vakantie? Aarzel dan niet en schrijf de kinderen nu al in. Meer en meer mensen maken gebruiken van de webshop (http://webshop.harelbeke.be/) en hebben zo de zekerheid dat de kinderen ingeschreven zijn.
De eerste maal dat je gebruik maakt van de webshop?
De jeugddienst heeft een instructiefilmpje gemaakt, dat de volledige werking van de webshop uitlegt. In het filmpje wordt wel uitgelegd hoe je voor hun activiteiten kan reserveren. Deze werkwijze is ook van toepassing voor de activiteiten van de sportdienst.
https://www.youtube.com/watch?v=fiJKmaLwIkM&feature=youtu.be

0 reacties
17/03/2015

De planners onder ons zijn waarschijnlijk al bezig met de opvang voor de kinderen tijdens de komende vakanties.
Heb je al plannen om de kinderen in te schrijven voor een sportkamp tijdens de zomervakantie?

0 reacties
12/03/2015

Is een trage vorm van voetbal iets voor u?
Kom dan wandelvoetbal spelen op dinsdag!
De sportdienst Harelbeke en de dienstencentra van het OCMW De Parette en Dorpshuis De Rijstpekker organiseren wandelvoetbal voor senioren. Iedereen kan het spelen, voetbalervaring of niet.
Wandelvoetbal is een minder intensieve vorm van voetbal. Alle regels zijn hetzelfde maar je mag niet lopen. Het is dus ook geschikt voor minders sportieve deelnemers!
Kom het zeker eens uitproberen want de eerste les is gratis!

0 reacties