Sport

Sport

Nieuws

23/10/2014

Help!! Een hartstilstand!!
Wat ga jij doen?

0 reacties
23/10/2014

Overzicht van alle MTB tochten in West-Vlaanderen. De lijst van MTB tochten is verzameld door de sportdienst West-Vlaanderen. De app laat toe om bij elke gereden rit je kilometers bij te houden en de kwaliteit te beoordelen van de rit. Zo krijg je ook een mooi overzicht van al je gereden MTB ritten, een totaal van de afgelegde kilometers en de gemiddelde score van de kwaliteit van alle ritten. Veel plezier!

0 reacties
23/10/2014

In de nacht van zaterdag op zondag (25/26 oktober 2014) schakelen we over van zomertijd op wintertijd. Om juist te zijn: zondagochtend om drie uur 's ochtends draaien we de klok één uur achteruit, drie uur wordt twee uur.

0 reacties
22/10/2014

De sportraad gaat straks opnieuw op zoek naar kandidaturen voor sportlaureaten 2014. Tegen eind van dit jaar moeten de kandidaturen binnen gebracht worden voor verschillende sporttitels: sportman, sportvrouw, sportjunior, sportverdienstelijke, sportverdienstelijke club, sportclub, ..

0 reacties
22/10/2014

De 'Skeelergids West-Vlaanderen' biedt je tien routes geschikt voor skeeleraars, inline skaters en handbikers, verspreid over de volledige provincie. Via deze routes ontdek je de mooiste skeelerpaden door prachtige landschappen, gezellige dorpjes en boeiende steden. In de gids zitten per route een roadbook en overzichtskaart, die ervoor zorgen dat je zorgeloos de weg vindt.

0 reacties
15/10/2014

Tijdens de herfstvakantie gaan er terug sportkampen door voor zowel kleuters als voor omnisporters. Tevens gaan er ook 2 specifieke kampen door, nl ijsschaatsen en een kamp voor volslanke kinderen. Bekijk hier de folder

Bekijk het aanbod :  http://www.harelbeke.be/sport/vrije-tijd/sport/sport-tijdens-de-vakantie

0 reacties
15/10/2014

Als senior gaan sporten, het was jaren geleden ondenkbaar.
Meer en meer zoeken de senioren een sportieve uitlaatklep.
Vele senioren leiden een zittend leven en hebben weinig beweging. Dit is de groep die het moeilijkst te bereiken en te motiveren is om te gaan bewegen.

0 reacties
09/10/2014

Op 13 december 2014 organiseert de Vlaamse Trainersschool (VTS) de zesde editie van de Dag van de Trainer in en rond de Topsporthal Vlaanderen te Gent. Net als tijdens de vorige edities richten we ons tot alle trainers in Vlaanderen, zowel gediplomeerde als (nog) niet gediplomeerde trainers!

0 reacties
06/10/2014

Er zijn nog enkele plaatsen vrij om in te schrijven in de helft van de reeks.
Dit voor de sportacademie die doorgaat in de sporthal de Dageraad Harelbeke.

1 reactie
16/06/2014

Vanaf vandaag kan u via http://webshop.harelbeke.be inloggen op de nieuwe webshop van Harelbeke.

Via dit nieuwe onlinesysteem kan u inschrijven voor diverse activiteiten die georganiseerd worden door de Harelbeekse sportdienst (sportkampen, sportlessen, sportacademie…) en CC het SPOOR (cursussen). Daarnaast kan u ook tickets en abonnementen bestellen voor de najaarsprogrammatie van het cultureel centrum. Tenslotte kan u onder de rubriek reservering ook terug de bezetting van de diverse zalen en lokalen consulteren (tennisvelden kunnen ook direct gereserveerd worden).

0 reacties