Uitnodiging infomoment brandpreventie

Is je woning brandveilig? Wat kan je doen om jezelf en je gezin tegen brand te beschermen? Wat moet je doen bij een brandalarm in een appartementsgebouw? Het antwoord op deze vragen kan jouw leven redden!

De stad Harelbeke en hulpverleningszone Fluvia houden daarom twee gratis infomomenten rond brandveiligheid. We geven tips voor bewoners van eengezinswoningen, maar gaan ook dieper in op brandpreventie in meergezinswoningen.

Een namiddagsessie vindt plaats op 16 februari 2017 om 14 uur in DC De Vlinder bij een kopje koffie en een stukje taart (telefonisch inschrijven bij DC De Vlinder via 056 735 390 uiterlijk op 9 februari). Op 23 februari 2017 gaat om 19 uur een avondsessie door in CC het Spoor. Inschrijven voor de avondsessie is niet nodig.

Vanaf 2020 zijn rookmelders in elke woning verplicht. Daarom biedt het stadsbestuur geïnteresseerde aanwezigen na afloop van het infomoment de kans om rookmelders met een 10-jarige batterij aan te kopen via vzw Effect (16 euro / toestel of 23 euro / toestel + installatie aan huis – ter plaatse cash te betalen).

Aangemaakt op: 20/01/2017

Reactie toevoegen