Tijdelijke vakman ‘groen/begraafplaatsen’ (D1-D3)

Gepubliceerd op Donderdag 25 april 2024
25 april 202416 mei 2024
Vakman groen - begraafplaatsen

Harelbeke zet sinds een aantal jaren koers richting een ondernemende, innovatieve en extern gerichte organisatie.
Als vakman begraafplaatsen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van een bepaalde begraafplaatsite in Harelbeke. Je verdeelt de taken samen met je collega’s en zorgt mee voor een correcte uitvoering ervan.

Jobinhoud


Zelf ben je onderlegd in alle werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden, o.a. scheren, kettingzagen, snoeien van bomen en heesters, (bos)maaien, …
Je begeleidt mee diensten op de begraafplaatssite en hanteert hierbij een zorgzame en respectvolle houding. Je stelt je hierbij flexibel op en draagt de nodige sereniteit uit.

Je team

Ik ben Frederique, technisch medewerker binnen de dienst groen/begraafplaatsen, en werk ondertussen al 23 jaar bij de stad. Al een aantal jaar daarvan als leidinggevende binnen het departement facility, afdeling groen/begraafplaatsen.
Momenteel ben ik zoek naar een enthousiaste, gedreven persoon die dezelfde verantwoordelijkheid en eigenaarschap aan dag legt als de andere collega’s. Mijn team is mijn trots en door hun gedrevenheid en collegiale sfeer zijn we sterk, samenhangend en kunnen we kwalitatieve dienstverlening afleveren.  


Het team is echter niet volledig op vandaag en misschien ben jij wel die schakel die we nodig hebben? Zie je het zitten mee verder te bouwen en de uitdagingen aan te gaan van de toekomst? Ik hou van personen die stevig in de schoenen staan en niet bang zijn om initiatief te nemen. Samenwerken, vertrouwen en collegialiteit is een must.

Je salaris

De bezoldiging gebeurt op basis van de salarisschaal D1-D3.


Relevante beroepservaring in de privésector en diensten gepresteerd bij een andere overheid komen onbeperkt in aanmerking voor de berekening van zowel geldelijke als anciënniteit.
Bruto aanvangsloon op maandbasis volgens de wettelijke barema’s: • Aanvangsbrutowedde: € 2383,26 /maand • Met 12 jr. anciënniteit: € 2731,75/maand


Heb je interesse? Vraag zeker je gepersonaliseerde loonsimulatie op via personeel@harelbeke.be

Extra legale voordelen:

  • Maaltijdcheques aan 7,3 euro
  • Fietsleasing
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering
  • Fietsvergoeding aan 0,35 euro per km
  • Terugbetaling trein- en busabonnement
  • Heel wat opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijkse vakantie: 31 dagen (voor een voltijdse medewerker)
  • Aansluiting bij de Gemeenschappelijke Sociale Dienst die tal van voordelen biedt aan de personeelsleden van de stad
  • Korting bij deelname aan bepaalde vrijetijdsactiviteiten van de stad.

Aanwervingsvoorwaarden


Geen diploma of getuigschrift vereist.

Solliciteren?

Solliciteren kan tot en met 16 mei 2024 via www.harelbeke.be/vacatures
Enkel volledige kandidaturen (CV en motivatiebrief) komen in aanmerking. Van iedere sollicitatie wordt een ontvangstbewijs afgeleverd.

Solliciteer hier