Sportshow 2017 - Hulde sportlaureaten 2016

feb
24

Sportshow op vrijdag 24 februari 2017

 

De organisatieraad Sportraad nodigt U graag uit naar zijn SPORTSHOW 2017 die zal doorgaan op VRIJDAG 24 FEBRUARI 2017 in het Harelbeekse Cultureel Centrum “Het Spoor” in de Eilandstraat 6. De aanvang begint stipt om 19.00 uur.

Op deze avond worden naar jaarlijkse traditie heel wat sportmensen uit onze stad genomineerd en gehuldigd omwille van hun verdienstelijke sportprestaties.

Deze sportshow wordt georganiseerd door de Organisatieraad Sportraad, die daarbij mag rekenen op de medewerking van het Departement Vrije Tijd-Sport en het Stadsbestuur.

De presentatie is dit jaar in handen van moderator Jeroen Sap, journalist bij WTV. Tijdens een aantal interviews legt hij een paar topsporters  op de rooster (Marieke Vervoort, Florian Van Acker en Karel Sabbe).

 

De interviews worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s en uiteraard ook de verkiezing van de Harelbeekse sportlaureaten. Nieuw dit jaar, er wordt ook hulde gebracht aan de recreatieve sporter en sportclub.

 

Deze sportshow is een niet te missen gebeuren voor elke Harelbeekse sportliefhebber. Wij rekenen op uw aanwezigheid !!! Zowel individuele sporters als clubs, als gewoon geïnteresseerden zijn welkom.  Na het formele gedeelte bieden het stadsbestuur en de sportraad de aanwezigen nog een drankje aan. 

De deelname is gratis. 

Wil je erbij zijn, stuur dan een mailtje naar feadra.tytgat@harelbeke.be

 

Aangemaakt op: 25/01/2017

Reactie toevoegen